taerosol, PRF, öljy, rasva, FDA, huoltokemikaalit, huolto, kemikaali, teollisuus

Otsoniystävällisiä aerosoleja vuodesta 1968

Taerosol Oy valmistaa teknillisiä aerosoleja ja muita teknokemian tuotteita elektroniikka-alan ja teollisuuden tarpeisiin. Uusimman teknologian kehitystä kiinteästi seuraamalla Taerosol Oy on kehittänyt omat tuotteensa.

Päämääränään Taerosol Oy:llä on tinkimättömän korkea laatu sekä valikoima, joka parhaiten palvelee käyttäjäkuntaa. Yrityksen kasvu osoittaa, että näissä tavoitteissa on onnistuttu. Laatu, valikoima ja palvelu vastaavat asiakkaitten vaatimustasoa.

Taerosol Oy:llä on Bureau Veritaksen sertifioidut laatu ISO 9001 ja ympäristöjärjestelmät ISO 14001.
Fluke, mitta laite, yleis mittari, skooppi, kalibraattoriFluke Corporation on maailman johtava elektronisten mittauslaitteiden ja ohjelmistojen valmistaja, jakelija ja huoltaja. Fluken laitteet ja sovellukset – teollisuuden elektroniikan asennustestauksesta, kunnossapidosta ja huollosta tarkkuusmittaukseen ja laadunvalvontaan – auttavat varmistamaan kansainvälisen liiketoiminnan ja teollisuuden toimivuuden.
3M Laaja valikoima hioma-, kiillotus- ja katkaisulaikkoja, suojaimista laaja valikoima henkilösuojaukseen. Teippejä erilaisiin kiinnityksiin, suojauksiin, ym.
Sievi, työ jalkine, työ kenkä, ammatti jalkine, kenkä, turva,Turvajalkineet ja ammattijalkineet - sievin jalkine oy

Sievi on Pohjois-Euroopan johtava turva- ja ammattijalkineiden valmistaja. Sievi on laatujohtajan merkki, joka kertoo tinkimättömästä työturvallisuudesta, jalkaan sopivuudesta ja käyttömukavuudesta. Sievi kertoo myös jatkuvasta parempien työjalkineiden kehittämisestä, uusimman teknologian sekä parhaiden materiaalien ja ominaisuuksien soveltamisesta.

Sievin päämääränä on ensisijaisesti valmistaa erilaisiin olosuhteisiin ja työtehtäviin sopivia jalkineita ja samalla tuottaa jalkineita, jotka merkittävästi vaikuttavat työturvallisuuteen, työssä viihtyvyyteen ja tehokkuuteen. Tämän päivän työjalkineilta vaaditaan myös tyylikkyyttä sekä yhteensopivuutta. Sievin laaja valikoima muodostaa tuoteperheen, josta löydät jalkineet työtehtävien ja olosuhteiden mukaan. Sievi on ammattilaisen merkki.


Jo yli 20 vuoden ajan on nykyaikainen työkalutoimittaja KS Tools tarjonnut ratkaisuja ja innovatiivisia työkaluja vastaamaan huipputeknologisen elämämme jatkuvasti muuttuvia vaatimuksia.

Vaikuttava laatu, moderni ergonomia sekä kilpailukykyinen hinnoittelu ovat seikkoja, joita lukuisat käyttäjät ympäri maailman arvostavat.

Viimeistellyt ulkoasut ja tuotteet tarjoavat mahdollisuuden tulevaisuuden haasteille ja kasvulle. KS-Toolsilta työkalut niin autokorjaamoille kuin teollisuuteen.

                                       

            KS-Tools, lenkkisarjat, räikkäsarjat, räikkä avain, hylsyt

Tilaajavastuu
Tilaajavastuu

Tilaa uutiskirje