Dormer poranterät, kierretapit ja -leuat, kalvaimet, jyrsimen terät, ym
Perustettu Sheffieldissä Englannissa 1913. Dormer on yksi suurimmista pikateräksen ja kovametallisten lastuavientyökalujenvalmistajista.
Dormer on osa Sandvik konsernia ja on sitoutunut visioon olla johtava lastuavien työkalujen toimittaja teollisuudelle.
Dormerilla on tuotantolaitoksia Ruotsissa, Italiassa, Brasiliassa, Ranskassa ja USAssa.
Dormer on merkittävä kansainvälinen toimittaja, joka pyrkii ylittämään kaikki nykyiset tuotannon standardit vaikeillakin aloilla, kuten ilmailussa, jossa vaatimukset ovat erittäin korkeat. Dormerin standardit ovat DIN, ISO, BS ja ANSI.


VOSSI short black


Vossi Group Oy on vuonna 1992 perustettu metallintyöstö- ja elinkaaripalveluratkaisuihin erikoistunut vakavarainen perheyritys. VOSSI on metalliteollisuuden Smart Production Partner eli kauttamme saa konepajan kaikki koneet, robottiautomaation, laitteet, tarvikkeet sekä elinkaaripalvelut.

Tavoitteenamme on mahdollistaa asiakkaidemme kilpailukyvyn jatkuva kehittyminen parantamalla systemaattisesti heidän tuottavuuttaan, turvallisuuttaan ja vihreyttään. Syvällinen asiakasymmärryksemme mahdollistaa älykkäiden ja puhtaiden teknologioidemme sekä elinkaaripalvelujemme valjastamisen asiakkaidemme menestykseksi eli puhtaasti älykkäiksi tuloksiksi.

ISO 9001 ja ISO 14001 laatu- ja ympäristösertifioitu toimintajärjestelmämme sekä sen jatkuva kehittäminen takaavat toimituksiemme laadukkuuden ja vihreyden. Päämarkkina-alueemme ovat Suomi ja Baltian maat, joissa asiakkaitamme ovat metalliteollisuus sekä julkiset laitokset.

Sievert, tuli työ kalut, neste kaasu, kuumentamiseen Iroda logo

SIEVERT®-nestekaasutyökalut kuumentamiseen ja juottamiseen, Iroda®-nestekaasutyökalut tarkkuustöihin
Mitä tahansa tarvitset kuumennus-ja juotostöihin.

Sievert


Alla olevista linkeistä pääset selaamaan työkaluja.

KS-Tools
Dormer
Bosch
Bahco
Wiha
Knipex
Meclube
Hultafors
Magnum
Ledlenser
Loctite
Taerosol
Fluke
Sievi
SievertNäiden edustamiemme tuotteiden lisäksi saat meiltä myös paljon muita merkkejä.

Ota Yhteyttä

Alakategoriat

Tilaajavastuu
Tilaajavastuu

Tilaa uutiskirje