Bolle Safety suojalasit!
Alla muutama malli, kysy tarjousta muista malleista!

Bolle RUSH+ suojalasitBOLLE RUSHPPSFY aurinkolasiBolle RUSHPTWI
RUSH+ huurtumattomalla linssillä  eri sävyissä 11,36 Alv.0%
Bolle IRIs Diopter SuojalasitIRI-S Diopter , vahvuudet 1.5, 2.0, 2.5 ja 3.0   NYT 13,70 Alv.0%
Silium CSPBolle Silium CSP NYT 14,50 Alv.0%


Tracker
Bolle Tracker Tracpsi  NYT 15,50 Alv.0%

Bolle SOLIS Polarize
Bolle Solis Polarized.
Työkäyttöön suunnitellut kevyet aurinkolasit Polarized-linsseillä. Ohuiden luistonestotyynyillä varustettujen sankojen ja luistamattoman nenäsillan ansiosta nämä ovat ihanteelliset lasit koko työpäivän kestävään yhtäjaksoiseen käyttöön, sekä kuulosuojainten alla käytettäväksi.
Polarized-teknologia eliminoi häikäisyä ja heijastuksia tehden laseista ihanteelliset vesillä liikkumiseen, lumelle ja muuhun ulkoilmatoimintaan missä on voimakkaita heijastuksia ja häikäistymisen riski. Suositeltu malli monipuoliseen yleiskäyttöön. 
Suojaa silmiä auringon haitallisilta säteiltä, UV-säteiltä ja matalaenergisiltä mekaanisilta vaaroilta (6 mm 0,86 g metallikuula 45 m/s).

Nyt 64,95 Alv.0%


Bolle Hustler Polarize
Bolle Hustler Polarized
Työkäyttöön suunnitellut aurinkolasit Polarized-linsseillä. Näissä laseissa yhdistyvät tyyli ja suojaavuusominaisuudet. Polarized-teknologia eliminoi häikäisyä ja heijastuksia tehden laseista ihanteelliset vesillä liikkumiseen, lumelle ja muuhun ulkoilmatoimintaan missä on voimakkaita heijastuksia ja häikäistymisen riski. Suositeltu malli off-shorekäyttöön, petrokemian teollisuudelle, poliisille, rajavartiolaitokselle, puolustusvoimien tarpeisiin arkikäytössä ja muille vaativille ammattilaisille. Luistamaton nenäsilta ja luistonestotyynyt sankojen päissä.

NYT 75,95 Alv.0%