Bolle Safety suojalasit!
Alla muutama malli, kysy tarjousta muista malleista!

Bolle RUSH+ suojalasitBOLLE RUSHPPSFY aurinkolasiBolle RUSHPTWI
RUSH+ huurtumattomalla linssillä  eri sävyissä. 
Bolle IRIs Diopter SuojalasitIRI-S Diopter , vahvuudet 1.5, 2.0, 2.5 ja 3.0  
Silium CSPBolle Silium CSP 


Tracker
Bolle Tracker Tracpsi  

Bolle SOLIS Polarize
Bolle Solis Polarized.
Työkäyttöön suunnitellut kevyet aurinkolasit Polarized-linsseillä. Ohuiden luistonestotyynyillä varustettujen sankojen ja luistamattoman nenäsillan ansiosta nämä ovat ihanteelliset lasit koko työpäivän kestävään yhtäjaksoiseen käyttöön, sekä kuulosuojainten alla käytettäväksi.
Polarized-teknologia eliminoi häikäisyä ja heijastuksia tehden laseista ihanteelliset vesillä liikkumiseen, lumelle ja muuhun ulkoilmatoimintaan missä on voimakkaita heijastuksia ja häikäistymisen riski. Suositeltu malli monipuoliseen yleiskäyttöön. 
Suojaa silmiä auringon haitallisilta säteiltä, UV-säteiltä ja matalaenergisiltä mekaanisilta vaaroilta (6 mm 0,86 g metallikuula 45 m/s).
Bolle Hustler Polarize
Bolle Hustler Polarized
Työkäyttöön suunnitellut aurinkolasit Polarized-linsseillä. Näissä laseissa yhdistyvät tyyli ja suojaavuusominaisuudet. Polarized-teknologia eliminoi häikäisyä ja heijastuksia tehden laseista ihanteelliset vesillä liikkumiseen, lumelle ja muuhun ulkoilmatoimintaan missä on voimakkaita heijastuksia ja häikäistymisen riski. Suositeltu malli off-shorekäyttöön, petrokemian teollisuudelle, poliisille, rajavartiolaitokselle, puolustusvoimien tarpeisiin arkikäytössä ja muille vaativille ammattilaisille. Luistamaton nenäsilta ja luistonestotyynyt sankojen päissä.