Ledlenser, ammatti työ valo, otsa valo, käsi valaisin, akku, LEDLed Lenser SEO3 otsavalaisin niin työ kuin vapaa-ajalleSEO 3

SEO 3 -valaisimessa on SLT-tekniikkaa, joka tarjoaa ohjelmoituja valaisuominaisuuksia. Säädät myös helposti valaisukulmaa. SEO 3 -mallin valo kantaa 40 metriä ja sen vesitiiviysluokitus on IPX6. Valaisimessa on myös punainen huomiovalo. Muita näppäriä ominaisuuksia: vaihdettava päähihna, karabiiihakanen ja kuljetusvarmistin.
SEO-otsavalaisinmallisto on Led Lenser -uutuus, joka herättää kiinnostusta sporttisella ulkonäöllään, raikkailla väreillään ja ennen kaikkea valovoimallaan. Mallisto ei tingi ammattilaistenkaan asettamista vaatimuksista laadukkaille valaisimille. Suosittelemme erityisesti outdoor-ihmisille, joille oma tyyli on tärkeä!
90 lumenia
3xAAA-alkaliparisto
96 g


LED LENSER SEO5 otsavalaisin 180 lum.
SEO 5 Gray

SEO-malliston toiseksi tehokkaimman valaisimen valo kantaa 120 metriä ja se tarjoaa 180 lumenin valotehon. Led Lenser SEO 5 -valaisimessa on SLT-tekniikkaa ja siinä on kohdistettava valokeila (Advanced Focus System). Ominaisuuksina muun muassa punainen huomiovalo, vaihdettava päähihna, karabiinihakanen ja valaisukulman säätö. SEO 5 -mallin vesitiiviysluokitus on IPX6.

Led Lenser SEO 5 on esimerkiksi outdoor-ihmisen valinta, joka arvostaa omaa tyyliä – tutustu myös muihin malliston vaihtoehtoihin. SEO-valaisimet palvelevat hyvin eri lajien harrastajia sporttisella ulkonäöllään ja raikkailla väreillään. Valovoimaiset vaihtoehdot sopivat myös ammattilaisille.
180 lumenia
3xAAA-alkaliparisto
105 g


LED LENSER SEO 7R otsavalaisin akulla 220 lum.
SEO 7R

Tässä on ladattava valaisin SEO-uutuusmalliston huipulta! Led Lenser SEO 7R valaisee 220 lumenin valoteholla ja valo kantaa 130 metrin päähän. Valaisimessa on ohjelmoitua valotekniikkaa (SLT = Smart Light Technology), OPTISENSE valohimmennysautomatiikka ja kehittynyt valokeilan kohdistus (Advanced Focus System). Voit säätää SEO 7R:n valaisukulmaa. Liikkuessasi tulet huomatuksi, sillä SEO 7R on varustettu punaisella huomiovalolla. Muina ominaisuuksina: vaihdettava päähihna, karabiinihakanen ja kuljetusvarmistin. Mallin vesitiiviysluokitus on IPX6.
SEO-mallisto tarjoaa ammattilaisillekin vakuuttavia ominaisuuksia. Valovoimaiset valaisimet palvelevat hyvin eri lajien harrastajia sporttisella ulkonäöllään ja raikkailla väreillään. Vinkki: piristävä lahjaidea omalle tyylilleen uskolliselle outdoor-ihmiselle.
Valaisimen mukana toimitetaan akku (1 kpl) ja verkkolaturi.
220 lumenia
Li-Ion akku
105 g
LED LENSER H7.2 Otsavalaisin ammatti ja vaativaan vapaa-ajan käyttöönH7.2

Uuden H7.2-valaisimen valokeilaa voit säätää Advanced Focus System -järjestelmän avulla portaattomasti lähelle kartan lukemista varten tai kauas tähystystä varten. H7.2-otsavalaisin on varustettu SLT-tekniikalla, joten siinä on käytettävissä erilaisia valo-ohjelmia ja -toimintoja. Näppärä lukitustoiminta, estää valaisimen vahingossa syttymisen vaikkapa kuljetuksen aikana.

Sekä valon voimakkuus että valaisukulma ovat säädettävissä helposti, oikealla säädöllä estetään häikäisy. Led Lenser H7.2 -mallin 200 lumenia riittävät hyvin haastavaankin harrastamiseen ja työskentelyyn.
200 lumenia
4 kpl AAA-paristoja
165 gLEDLENSER P5R.2 Käsivalaisin akkukäyttöinen 270 lum.LED LENSER P5R.2 Latausteline vaikka seinälle
P5R.2

P5R:ssä on uusi innovatiivinen latausjärjestelmä. Valaisin ladataan magneettikiinnittimen kautta, jossa valaisin ja laturi yhdistyvät magneettisesti.
Ladattavassa P5R.2-mallissa on peräti 270 lumenia, joten se on mainio apuväline haastaviin valaisuolosuhteisiin. Led Lenser toimitetaan tyylikkäässä mustassa salkussa. 
77 g


LED LENSER P6 Käsivalaisin,Fikkari,Taskulamppu

P6

Led Lenser P6 -valaisimen valokeila on helposti tarkennettavissa yhdellä kädellä, mallissa on Speed Focus System.
Kevyestä painostaan huolimatta erittäin kirkas valo. Lisäksi Led Lenserissä on aina plussaa
edulliset käyttökustannukset.
130 lumenia
2xAA-paristoja
122 g
150.4310 KS-Tools Led-työvalo akkukäyttöinen
KS-Tools 150.4310 Työvalo
6W Citizen Power LED
IP64
Lataus 3 h
420 lumen


150.4350 KS-Tools Led-työvalo akkukäyttöinen ripustus koukulla
KS-Tools 150.4350 Työvalo koukulla
180 lumen
2,5 W Stripe LED
4-5 h latausaika

550.1360 KS-Tools valokiekko paristo käyttöinen
KS-Tools 550.1360 Hätävalo 9 eri toimintoa, strobovilkku, kiertävä jono, SOS, ym.
Magneetti kiinnitteinen 9 W
IP54
Patteri CR123

PureFlaren led-valokiekot
PureFlaren led valokiekot,hätävalo,strobovalokiekot1

LED valokiekko PureFlare, 16 LED

Huippusuosion saavuttaneiden PureFlare LED-valokiekkojen ansiosta tulet taatusti nähdyksi missä tahansa olosuhteissa! Valoteho on kiekoissa sitä luokkaa, että enää ei tarvitse ihmetellä näkeekö sitä vai ei. Uudenlainen, kumipintainen LED-valokiekko on ehdoton huomioväline myös liikkuvaa huoltotyötä tekeville ammattilaisille, joiden täytyy suorittaa akuutit huoltotoimenpiteet liikenteen seassa aikaan ja paikkaan katsomatta - kiekko auton katolle ja hommiin!
Täysin vedenpitävä, lähes särkymätön valokiekko käy myös huomiovälineeksi vaikkapa frisbeegolffiin tai ihan mihin vain! Useita värivaihtoja kaikkiin tarpeisiin... Kiekko kelluu- sitä voi käyttää paikan merkitsemiseen myös vedessä! Todella pitkä, jopa 60 tunnin toiminta-aika yhdellä latauksella. 100 cm USB-latausjohto ja latausyksikkö sisältyvät pakkaukseen. Kiekon pohjassa magneetti. Takuu 24 kk.
HUOM! LED-valokiekko ladataan USB-portista. Jos haluat ladata kiekkoa verkkovirrasta tai auton tupakinsytyttimestä, tilaa USB-adapteri tai lataussalkku.


LED LENSER P2.1 käsivalaisin aaa-paristolle 14 lum.
P2

Kevyisiin minivalaisimiin kuuluva malli yllättää valovoimaisuudellaan. Valaisimessa on klipsi, jonka avulla sen voi kiinnittää vaikka paidan rintataskuun.
Led Lenserin tyyliin mallissa on roiskevesitiivis alumiinirunko ja kullatut liittimet. Valaisimen mukana tulee kestävä nylonkotelo.


14 lumenia
1 kpl AAA-paristo
pituus 9,6 cm
paino 38 gLED LENSER P5.2 AA-Paristolla toimiva 140 lum käsivalaisin
P5.2

Uusi pinnoite ja suurempi katkaisin lisäävät käyttömukavuutta. Uusi led ja linssitekniikka parantavat valotehoa ja valokeilaa.
Ympäristöä vähemmän kuormittava valaisin tarvitsee toimiakseen ainoastaan yhden AA-pariston. Led Lenserissä on nopeasti säädettävä valokeila. Modulaarisen rakenteen ansiosta Led Lenser P5 -valaisinta on helppo huoltaa ja puhdistaa. Led Lenserin 140 lumenia tarjoaa mukavasti valovoimaa erilaisiin harrastuksiin ja töihin.


140 lumenia,
1 kpl AA -paristoa
pituus 11,3 cm
paino 79 g


LED LENSER T2 käsivalaisin 240 lum. 3 kpl. AAA-paristoja
T2

Tehokas, yksinkertainen ja äärimmäisen helppokäyttöinen Led Lenser T2, soveltuu hyvin kodin yleisvalaisimeksi. Tämä tehokas uutuus sopii kaikkeen työhön ja vapaa-aikaan. Valoteholtaan 240 lumenen valaisimen roiskevesisuojaus on IPX4.

Power 240 lm
Low power 25 lm
3 kpl AAA 1.5 V
pituus 11,5 cm
paino 98 g

PETZL Tikka 2 LED-Otsavalaisin 40 lumPETZL Tikka 2

Monipuolinen, pieni ja kevyt 4LED otsavalaisin yleiskäyttöön. Kaksi valotehoa ja huomiovilkku. Maailman myydyimmän LED otsavalaisimen uusin versio! Toimii kolmella AAA paristolla (sis.). Hanskatkin kädessä helppokäyttöinen elektroninen kytkin jonka muotoilu varmistaa ettei valaisin mene tarkoituksettomasti päälle (esim. taskussa tai repussa). Valon kallistuskulman säätönivel.

Valon kirkkaus: 40 lumenia.  
Valon maksimi kantama: 29m.  
Maksimi paloaika: 120h.  
Paino: 81 g (sis. paristot).


LED LENSER H7R.2 Otsavalaisin 200 lum akku ja paristokäyttöinen 
H7R.2

Uusi H7R.2 on ladattava versio H7.2:sta. Eri lajien harrastajat suosivat kätevää otsavalaisinta, samoin usean alan ammattilaiset. Portaattoman himmentimen avulla säädät valotehon näppärästi kuhunkin aktiviteettiin sopivaksi.
H7R.2-otsavalaisin on varustettu SLT-tekniikalla, joten siinä on käytettävissä erilaisia valo-ohjelmia ja -toimintoja. Otsavalaisimen etuosassa olevalla painikkeella voidaan sytyttää ja sammuttaa valo, säätää valotehoa sekä kytkeä päälle tehostustila ja muita toimintoja. Akkukotelossa valaisimen takana olevaa säätörengasta painamalla voidaan sytyttää punainen valo, jolloin takana tulevat näkevät missä liikut.
Voit säätää niin valotehoa, valaisukulmaa kuin valokeilaakin. Valaisimen mukana tulevat ladattava akku, mutta voit tarvittaessa käyttää myös AAA-paristoja. Säätöpyörässä on akkujen varaustason ilmaisin. Muista kätevä lisävaruste, autolaturi!
Valaisimen mukana toimitetaan akku (1 kpl) ja verkkolaturi.


200 lumenia (Boost 300 lumenia)
Li Ion -akku
paino 165 g

 

966-L6075 KING käsivalaisin kelluva,vesitiivis,paristokäyttöinen
966-L6075 KING Käsivalaisin

-      Kelluva
-      Vesitiivis
-      Tehokas Krypton-polttimo
-      Paristot: 4kpl D tai 1kpl 4R25